The Dog House Megaways: o aventură canină cu mega câștiguri

Ești pregătit să te reîntâlnești cu adorabilii căței din slotul The Dog House? Pragmatic Play îți aduce a doua competiție canină, acum cu și mai multe oportunități de câștig datorită funcției Megaways! Acest concurs captivant răsplătește talentul jucătorilor cu două funcții speciale de runde gratuite și o mulțime de simboluri lipicioase. Pragmatic Play îmbină grafica excelentă cu experiența vastă acumulată, oferind nu mai puțin de 117.649 modalități de câștig și o serie de premii atrăgătoare. Cățeii te vor însoți și se vor bucura alături de tine la fiecare câștig! Mai mult, The Dog House Megaways are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,55%. Pragmatic Play te invită să te alături concursului Megaways și să câștigi premii savuroase de până la 12.000x miza!

Cum se joacă The Dog House Megaways

Cu un mecanism de joc în cascadă, The Dog House Megaways oferă până la 117.649 modalități de câștig. Câștigurile sunt acordate pentru combinațiile de simboluri adiacente de la stânga la dreapta. Poți selecta miza rundei prin alegerea valorii și numărului de fise pe fiecare linie, cu o miză minimă de 0,80 RON și o miză maximă de 400 RON. Bulldogul pofticios este cel mai valoros simbol, aducând un câștig maxim de 3.000 RON dacă apare de 6 ori pe grila de joc. În ordine descrescătoare, urmează frumoasa cățelușă Yorkshire, simpaticul Pug și jucăușul Beagle, care au adunat suficiente puncte pentru a trece la proba Megaways.

Simbolurile wild și funcțiile speciale

Simbolul Wild, reprezentând o căsuță canină, apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolului Bonus. La fiecare rotire, simbolurile Wild vin cu un multiplicator aleatoriu de 2x sau 3x. Dacă mai multe simboluri Wild fac parte dintr-o combinație câștigătoare, multiplicatorii se vor multiplica între ei, crescând semnificativ câștigurile. Plățile din această grilă Megaways sunt cu adevărat impresionante!

Funcțiile de runde gratuite

The Dog House Megaways te răsplătește cu 3 sau mai multe simboluri Scatter, declanșând funcția de Runde Gratuite. Ai de ales între două opțiuni speciale:

  1. Runde gratuite cu wilduri sticky: Activând până la 20 de Runde Gratuite și până la 7 simboluri Wild lipicioase pe fiecare rolă. Fiecare simbol Wild vine cu un multiplicator aleatoriu de 1x, 2x sau 3x, care rămâne pe role până la sfârșitul rundei.
  2. Runde gratuite cu ploaie de wild: Oferind până la 30 de rotiri gratuite cu până la 6 simboluri Wild ploioase la fiecare rotire. Aceste simboluri apar pe poziții aleatorii și vin cu multiplicatori de 1x, 2x sau 3x.

Dacă nu ai răbdare să aștepți declanșarea rundelor gratuite, le poți activa instantaneu în timpul jocului de bază plătind 100% din miza totală, apărând astfel până la 6 simboluri Scatter pe role.

The Dog House Megaways de la Pragmatic Play este o aventură plină de acțiune și câștiguri uriașe, cu o grafică excelentă și multe funcții speciale. Indiferent dacă alegi Wildurile Sticky sau Ploaia de Wild, jocul promite distracție și premii savuroase alături de căței adorabili. Nu rata ocazia de a participa la acest concurs canin și de a câștiga premii fabuloase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *